Maridatge pels Raimons i Raimundes a Xerigots

Et dius RAIMON o RAIMUNDA? Si es així estas convidat al maridatge de formatges amb els vins de la col.lecció Terrer de la Pineda que organitza xerigots juntament amb la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2014 de Vilafranca del Penedès. Serà aquest dimecres a la botiga de xerigots.cat a les 19.30. Inscripicions a info@xerigots.cat o www.xerigots.cat

Escribir comentario

Comentarios: 3
 • #1

  Evan Hafer (jueves, 02 febrero 2017 20:54)


  You ought to take part in a contest for one of the greatest blogs on the net. I'm going to highly recommend this site!

 • #2

  Latosha Rebuck (sábado, 04 febrero 2017 10:44)


  Hello there! I could have sworn I've been to this blog before but after browsing through many of the posts I realized it's new to me. Anyhow, I'm definitely pleased I discovered it and I'll be bookmarking it and checking back regularly!

 • #3

  Woodrow Kriner (sábado, 04 febrero 2017 18:26)


  Great post. I will be going through some of these issues as well..