Can Descregut "Celler de la Quinzena" al Vinseum de Vilafranca del Penedès

Durant la quinzena del 18 al 31 de març (ambdos inclosos), El Museu de les Cultures del Vi de Catalunya VINSEUM, ubicat a Vilafranca del Penedès, ofereix a tots els visitants a l'exposició del Museu una degustació del nostre vi Vinomi.

També podeu trobar els nostres productes a la botiga del Museu.

El Vinomi és un vi blanc del 2013 fet amb les varietats Xarel·lo i Xarel·lo Vermell, que destaca per la seva personalitat.

 

"El Celler de la Quinzena" és un projecte en el qual participen de forma exclusiva els cellers Amics d'Honor de VINSEUM.

Aquests cellers aniran oferint el seu producte en la degustació final de la visita a VINSEUM de forma rotativa al llarg de l'any.

Així doncs us recomanem fer una visita a aquest espai, que apart de exposar tot alló relacionat amb la cultura del vi a Catalunya, podreu disfrutar d'un edifici emblemàtic, carregat d'Historia, i recenment rehabilitat de forma espectacular. També s'hi allotja una taverna de vins (La Taverna del Vinseum) on podeu tastar grans referències del panorama vitivinícola català.

Ara ja teniu una excusa per vindren's a visitar al Celler, anar al Vinseum i acabar amb un tomb per Vilafranca. Us esperem!

Escribir comentario

Comentarios: 0