Jornada de portes obertes amb vi i cinema a Can Descregut

El celler serà una de les seus del Most Festival 2014 amb la projecció de la pel·lícula “La part des anges” i presentarà en primícia als espectadors el nou vi Equilibri 2009, un xarel·lo 100% amb tres anys de criança 

 

En motiu del Most 2014 (Festival Internacional de cinema del Vi el Cava), el Celler Can Descregut (subseu i col.laborador del festival) organitza els dies 8 i 15 de novembre una jornada de portes obertes amb dues activiats gratuïtes:

 

1. A les 10.00 h, farem una visita guiada al celler que acabarà amb un tast de tres vins. La durada total serà de unes 2 hores.

2. A les 12.00 h projectarem la pel.lícula La part des anges, un documental de 52 minuts de producció francesa dirigit per Marie Renucci que reflexiona sobre el relleu generacional en el sector del vi a partir del retrat panoràmic de quatre vinaters francesos molt joves que no s’arronsen davant de les dificultats i lluiten per fer bons vins, amb una manera de pensar i viure que barreja tradició i modernitat.

Acabada la pel.licula presentarem el vi blanc Equilibri 2009, que sortirà al mercat a finals d'any. Equilibri 2009 és la segona anyada, després de la 2006, d'un vi 100% xarel.lo que ha estat tres any fent criança en botes de roure frances. Es tracta d'un vi amb caràcter oxidatiu, dens i complexe en boca i de molt bona acidesa del que s'en han fet 1.600 ampolles. Els espectadors que hagin assistit a la projecció de la pel.licula tindran l'oportunitat de tastar aquest vi en exclusiva maridat per l'ocasió amb formatge Esquirrou gentilesa de la botiga de formatges Xerigots

L'Esquirrou és un formatge semimadurat d’ovella tradicional del País Basc francès i del Bearn, dins la AOP Ossau-Iraty (França). De pasta premsada cuita, l'escorça té un color que pot oscil.lar entre el groc-taronja i el gris-cendra. Té una textura cremosa en boca es dissolt fàcilment donant-nos subtils gustos de fruits secs.

Premiat amb la Medalla d'Or l'any 2013 com a millor formatge francès de pasta premsada d'ovella.

 

Per participar tant a la visita amb tast com a la projecció del documental o a totes dues activitats cal inscriure’s prèviament enviant un correu a info@descregut.com . Cal indicar en el missatge el nombre de persones, el dia que vindran, i a quines activitats s'inscriuen, la 1ª, la 2ª o les dues.

Les places són limitades.


Escribir comentario

Comentarios: 0