Èxit de la primera jornada de portes obertes amb vi i cinema a Can Descregut de Vilobí del Penedès

El celler va projectar dissabte la pel•lícula “La part des anges”, dintre del Most Festival 2014, amb l’assistència de la directora del film, i els assistents van poder tastar en primícia el nou vi Equilibri 2009 que sortirà al mercat a final d’aquest any 


Una cinquantena de persones van participar dissabte en la primera jornada de portes obertes amb vi i cinema que va organitzar el celler Can Descregut de Vilobí del Penedès amb motiu del Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. 


La jornada va incloure una visita gratuïta al celler amb un tast de tres vins (el vi negre Benvingut 100% merlot, el Vermell 100% xarel•lo vermell, i el cava Descregut Reserva 2011), la projecció de la pel•lícula La part des anges que competeix en el concurs del Most Festival i la presentació en primícia del nou vi Equilibri 2009, un xarel•lo 100% amb tres anys de criança en bóta de roure francès que sortirà al mercat abans de final d’any. 


La sorpresa de la jornada va ser la presència de la directora del film, Marie Renucci, que va participar en totes les activitats que proposava el celler per aquest dissabte. La part des anges és un documental de producció francesa que reflexiona sobre el relleu generacional en el sector del vi a partir del retrat panoràmic de quatre vinaters francesos molt joves que no s’arronsen davant de les dificultats i lluiten per fer bons vins, amb una manera de pensar i viure que barreja tradició i modernitat. 


Els assistents va tenir l’oportunitat de saludar i intercanviar opinions amb la directora del film, així com amb els propietaris del celler, Marc Milà i Arantxa de Cara, que es s’han mostrat molt agraïts i satisfets per l’èxit de la convocatòria.


L’activitat de jornada de portes obertes es repetirà dissabte que ve, 15 de novembre, a partir de les 10 del matí, amb la visita al celler i el tast gratuït de dos vins i un cava, la projecció del documental i el tast del nou vi Equilibri 2009.


Escribir comentario

Comentarios: 0